Knolselderijpuree recept

Knolselderijpuree, lekker bij Veluws Stoofpotje

Ingrediënten:
(voor 4 personen)

  • 500 g kruimige aardappelen
  • 500 g knolselderij
  • 2 el olijfolie
  • 1 ui
  • 100 ml volle melk
  • 50 g boter

Bereiding:

  1. Schil de aardappelen, knolselderij en ui, snijd in kleine stukken. Kook samen in 20 min. gaar in water met zout.
  2. Verwarm de melk in een steelpan. Giet de aardappel en knolselderij af. Voeg de boter en warme melk toe en stamp met de pureestamper tot puree.
  3. Breng de puree verder op smaak met zout en peper, eventueel met citroensap en nootmuskaat.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2018 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel