Knolselderijpuree, lekker bij Veluws Stoofpotje
Ingrediënten:
(voor 4 personen)
- 500 g kruimige aardappelen
- 500 g knolselderij
- 2 el olijfolie
- 1 ui
- 100 ml volle melk
- 50 g boter
Bereiding:
- Schil de aardappelen, knolselderij en ui, snijd in kleine stukken. Kook samen in 20 min. gaar in water met zout.
- Verwarm de melk in een steelpan. Giet de aardappel en knolselderij af. Voeg de boter en warme melk toe en stamp met de pureestamper tot puree.
- Breng de puree verder op smaak met zout en peper, eventueel met citroensap en nootmuskaat.
Bestellen
Onze producten worden dagelijks verzonden en door postNL bij je thuis gebracht. De bezorgtijd wordt altijd met een track & trace via mail aan je doorgegeven.
Alleen op afspraak kunnen bestellingen worden afgehaald!
Bel: 06 1010 2581