Serveertips

Zet iets lekkers op tafel met Veluws Stoofpotje!

1517-800.jpg

Veluws Stoofpotje met een dekseltje van bladerdeeg. Lekker, geserveerd met stoofpeertjes en vossenbessencompote. De stoofpot en puree koud in het ovenvaste schaaltje doen en de rand bestrijken met eiwit. Roomboterbladerdeeg erop plakken en met eigeel bestrijken. Afbakken in de oven op 200 graden gedurende 20 minuten en smullen maar. Bestel nu

Bladerdeegbakje gevuld met het Veluws Stoofpotje

Bladerdeegbakje gevuld met het Veluws Stoofpotje, voor vier personen geserveerd met een taartje van spinazie en ricotta, stoofpeertjes en puree. Een plakje bladerdeeg insmeren met eiwit. Het tweede plakje bladerdeeg uitsnijden en erbovenop leggen. De bovenste rand insmeren met eigeel (let op: alleen bovenop het bladerdeeg). Vervolgens afbakken in de oven en warm serveren, gevuld met apart verwarmde stoofpot. Garneren naar eigen inzicht. Op de foto met spinazietaartje, puree en stoofpeer. Tip: als het grote bord goed voorverwarmd is, koelt het diner niet zo snel af. Eet smakelijk! Bestel nu

1490-800.jpg

Eigen gemaakte kroketjes van het Veluws Stoofpotje met Zwolsche mosterd. Bestel nu

1528-800.jpg

Gladde erwtensoep op basis van wildfond en de jus van het stoofpotje, met een lepel wild in het midden. Erbij een soepstengel van roomboterbladerdeeg en boerenkaas. Bestel nu

1481-800.jpg

Veluws Stoofpotje in een glas gepresenteerd op puree en rode kool. Heerlijk erbij een bladerdeegbakje met vossenbessencompote. Bestel nu

1550.jpg

Salade van het Wildste worstje van de Veluwe, gemengde salade, een appeltje en druppels vossenbessencompote. Bestel nu

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2017 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel