Ingrediënten:
- 1 kg rodekool
- 1 dl rode wijn
- 1 dl water
- 1 gram peper
- 1 gram kaneel poeder
- 1 gram nootmuskaat
- 2 laurier blaadje
- 1 ui klein gesneden
- 500 gram Elstar partjes
- 60 gram suiker
- 10 gram zout
- 0,5 dl frambozen azijn
- 2,0 dl bessensap
- 50 gram roomboter
Bereiding:
- snij de rodekool fijn
- smelt de suiker tot caramel en blus deze af met frambozen azijn
- voeg de rodekool toe met het water, rode wijn, bessensap, specerijen en de ui
- laat de rodekool zachtjes koken
- voeg de Elstar parten toe
- 10 minuten zachtjes koken
-
proef de rodekool en breng deze op smaak met peper en zout en voeg de roomboter toe
Bestellen
Onze producten worden dagelijks verzonden en door postNL bij je thuis gebracht. De bezorgtijd wordt altijd met een track & trace via mail aan je doorgegeven.
Alleen op afspraak kunnen bestellingen worden afgehaald!
Bel: 06 1010 2581