Zet iets lekkers op tafel met Veluws Stoofpotje!
Veluws Stoofpotje met rijst en galiameloen 1. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op het pak. 2. Zet het stoofvlees op laag vuur om het op te laten warmen. 3. Neem een galiameloen en snij deze doormidden. 4. Schep de pitjes eruit en doe deze weg. 5. Schep het vruchtvlees eruit, snij dit in stukjes en bewaar het. 6. Pak 2 borden, snij een stukje van de onderkant van deze ‘meloen kommen’ zodat ze recht daarop kunnen staan. 7. Vul ze met een bodem van rijst, vervolgens het stoofvlees en daarop nog wat blokjes galiameloen ter garnering. Klaar en smullen maar!
Veluws Stoofpotje met een dekseltje van bladerdeeg. Lekker, geserveerd met stoofpeertjes en vossenbessencompote. De stoofpot en puree koud in het ovenvaste schaaltje doen en de rand bestrijken met eiwit. Roomboterbladerdeeg erop plakken en met eigeel bestrijken. Afbakken in de oven op 200 graden gedurende 20 minuten en smullen maar. Bestel nu
Bladerdeegbakje gevuld met het Veluws Stoofpotje, voor vier personen geserveerd met een taartje van spinazie en ricotta, stoofpeertjes en puree. Een plakje bladerdeeg insmeren met eiwit. Het tweede plakje bladerdeeg uitsnijden en erbovenop leggen. De bovenste rand insmeren met eigeel (let op: alleen bovenop het bladerdeeg). Vervolgens afbakken in de oven en warm serveren, gevuld met apart verwarmde stoofpot. Garneren naar eigen inzicht. Op de foto met spinazietaartje, puree en stoofpeer. Tip: als het grote bord goed voorverwarmd is, koelt het diner niet zo snel af. Eet smakelijk! Bestel nu
Eigen gemaakte kroketjes van het Veluws Stoofpotje met Zwolsche mosterd. Bestel nu
Gladde erwtensoep op basis van wildfond en de jus van het stoofpotje, met een lepel wild in het midden. Erbij een soepstengel van roomboterbladerdeeg en boerenkaas. Bestel nu
Veluws Stoofpotje in een glas gepresenteerd op puree en rode kool. Heerlijk erbij een bladerdeegbakje met vossenbessencompote. Bestel nu
Salade van het Wildste worstje van de Veluwe, gemengde salade, een appeltje en druppels vossenbessencompote. Bestel nu
Veluws Stoofpotje hert op een stamppot spruitjes met spekjes.
Wild zwijn stoofpot met puree en asperges. Bestel nu
Bestellen
Onze producten worden dagelijks verzonden en door postNL bij je thuis gebracht. De bezorgtijd wordt altijd met een track & trace via mail aan je doorgegeven.
Alleen op afspraak kunnen bestellingen worden afgehaald!
Bel: 06 1010 2581