Wentelteefjes als toetje

Serveer de wentelteefjes warm

 

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 1 ei
  • 5 centiliter melk
  • 2 sneetjes wit brood
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel boter
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 1 eetlepel Veluwse kruisbessen-Amarettojam

Voorbereiding:
Klop het ei in een diep bord los met de melk en de helft van de suiker. Snij de korstjes van het brood en besmeer de helft van de sneetjes met jam. Leg de andere sneetjes er bovenop. Snij de dubbele boterham diagonaal doormidden.

Bereidingswijze:
Leg het brood in het eimengsel totdat het ingetrokken is en keer ze halverwege. Verhit de boter in een koekepan. Bak de wentelteefjes aan beide zijden goudbruin.

Serveertips:
Leg de 2 wentelteefje zoals u dat leuk vind (ik heb ze over elkaar heen gelegd) op een bordje. Meng de rest van de suiker met het kaneel en bestrooi hiermee de wentelteefjes. Met een bolletje vanilleijs is erg lekker. Ik heb over het bolletje ijs nog een beetje kaneel gestrooid en daarop een amandel gelegd, wat weer overeenkomt met de amandelen waar de amaretto van gemaakt is.

Eet smakelijk! 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2018 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel