Ingrediënten:

  • 450 gram hele vossenbessen
  • 550 gram gesneden uien
  • 450 gram gepelde tomaten
  • 3 teentjes knoflook
  • 675 gram appel (fijn gehakt)
  • 2 kopjes cranberry azijn
  • 1 theelepel gember (gemalen)
  • 2 theelepels kaneel

Bereidingswijze:
Meng de vossenbessen, de uien, de tomaten, knoflook en de azijn in een pan en breng dit alles aan de kook. Laat dit mengsel ongeveer 20 minuten lekker sudderen. De vossenbessen zullen vanzelf openbarsten. Voeg daarna, al roerend, de kruiden toe en laat dit alles nog ongeveer anderhalf uur sudderen (zonder deksel). U zult zien dat er een stroperige massa ontstaat. Bewaar de chutney in luchtdicht afgesloten potten op een bij voorkeur donkere plaats.

Wil je niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden

Bestel op tijd!

De feestdagen komen eraan

Wij bereiden ons voor, jij ook?

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het is al bijna Sinterklaasavond. Bestel je dit jaar cadeautjes online? Dan is het goed om te weten dat het vanwege corona nóg drukker is met online bestellingen dan normaal. We verwachten met de feestdagen een recordaantal aan pakketten. Wees dus voorbereid en bestel op tijd.

© 2016 - 2020 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.