Vossenbessen chutney

Ingrediënten:

  • 450 gram hele vossenbessen
  • 550 gram gesneden uien
  • 450 gram gepelde tomaten
  • 3 teentjes knoflook
  • 675 gram appel (fijn gehakt)
  • 2 kopjes cranberry azijn
  • 1 theelepel gember (gemalen)
  • 2 theelepels kaneel

Bereidingswijze:
Meng de vossenbessen, de uien, de tomaten, knoflook en de azijn in een pan en breng dit alles aan de kook. Laat dit mengsel ongeveer 20 minuten lekker sudderen. De vossenbessen zullen vanzelf openbarsten. Voeg daarna, al roerend, de kruiden toe en laat dit alles nog ongeveer anderhalf uur sudderen (zonder deksel). U zult zien dat er een stroperige massa ontstaat. Bewaar de chutney in luchtdicht afgesloten potten op een bij voorkeur donkere plaats.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2018 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel