Zoete omelet
Ingrediënten voor 2 personen:
- 3 eierdooiers
- 100 gram suiker
- 5 eiwitten
- 1 theelepel bloem
- 1 theelepel maïzena
- boter om te bakken
- Veluwse Vossenbessencompote
Bereidingswijze:
- De oven voorverwarmen op 200°C / gasoven stand 6.
- Klop de eierdooiers met de suiker tot een luchtig geheel. Roer de bloem en maïzena erdoor. Klop vervolgens de eiwitten stijf en schep ze door het mengsel.
- Verwarm een royale hoeveelheid boter in een zware gietijzeren pan. Giet het omelet mengsel erover en doe de deksel op de pan. Plaats deze in de hete oven. Verlaag de temperatuur tot 190 C / gasoven stand 5 en bak de omelet goudgeel.
- Haal de omelet uit de oven en schuif hem op een verwarmd bord. Smeer vervolgens in met compote of jam en rol deze op.
Eet smakelijk!
Bestellen
Onze producten worden dagelijks verzonden en door postNL bij je thuis gebracht. De bezorgtijd wordt altijd met een track & trace via mail aan je doorgegeven.
Alleen op afspraak kunnen bestellingen worden afgehaald!
Bel: 06 1010 2581