Kruimelkoekjes met Kruisbessen-Amarettojam

Kruimelkoekjes.jpg

Ingrediënten:

Voorbereiding:
Amandelspijs, bloem, suiker, vanillesuiker, zout, boter en eidooier door elkaar kneden (er moeten kruimels ontstaan).

Bereidingswijze:
2/3 van de kruimels over een bakplaat met daarop bakpapier verdelen en aandrukken. Laag jam hierop smeren. Met de rest van de kruimels bedekken (niet meer aandrukken). Plaats in voorverwarmde oven op 175 °C in het midden van oven en laat ± 40 minuten bakken. ± 5 minuten laten afkoelen en dan in stukjes snijden. Op de bakplaat verder laten afkoelen. Ik heb hier met een klein beetje glazuur amandeltjes op de koekjes gedrukt, dit smaakt erg lekker bij de kruisbessen- amaretto jam.

(Op de foto: gesneden koekjes)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2018 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel