Kruimelkoekjes met kruisbessen-amarettojam

Ingrediënten:

Voorbereiding:
Amandelspijs, bloem, suiker, vanillesuiker, zout, boter en eidooier door elkaar kneden (er moeten kruimels ontstaan).

Bereidingswijze:
2/3 van de kruimels over een bakplaat met daarop bakpapier verdelen en aandrukken. Laag jam hierop smeren. Met de rest van de kruimels bedekken (niet meer aandrukken). Plaats in voorverwarmde oven op 175 °C in het midden van oven en laat ± 40 minuten bakken. ± 5 minuten laten afkoelen en dan in stukjes snijden. Op de bakplaat verder laten afkoelen. Ik heb hier met een klein beetje glazuur amandeltjes op de koekjes gedrukt, dit smaakt erg lekker bij de kruisbessen-amarettojam.

(Op de foto: gesneden koekjes)

Wil je niets missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden

Bestel op tijd!

De feestdagen komen eraan

Wij bereiden ons voor, jij ook?

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het is al bijna Sinterklaasavond. Bestel je dit jaar cadeautjes online? Dan is het goed om te weten dat het vanwege corona nóg drukker is met online bestellingen dan normaal. We verwachten met de feestdagen een recordaantal aan pakketten. Wees dus voorbereid en bestel op tijd.

© 2016 - 2020 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.