Ingrediënten:
- 200 gram amandelspijs
- 500 gram bloem
- 200 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 gram zachte boter
- 1 eidooier
- Veluwse Kruisbessen-Amarettojam
- snufje zout
Voorbereiding:
Amandelspijs, bloem, suiker, vanillesuiker, zout, boter en eidooier door elkaar kneden (er moeten kruimels ontstaan).
Bereidingswijze:
2/3 van de kruimels over een bakplaat met daarop bakpapier verdelen en aandrukken. Laag jam hierop smeren. Met de rest van de kruimels bedekken (niet meer aandrukken). Plaats in voorverwarmde oven op 175 °C in het midden van oven en laat ± 40 minuten bakken. ± 5 minuten laten afkoelen en dan in stukjes snijden. Op de bakplaat verder laten afkoelen. Ik heb hier met een klein beetje glazuur amandeltjes op de koekjes gedrukt, dit smaakt erg lekker bij de kruisbessen-amarettojam.
(Op de foto: gesneden koekjes)
Bestellen
Onze producten worden dagelijks verzonden en door postNL bij je thuis gebracht. De bezorgtijd wordt altijd met een track & trace via mail aan je doorgegeven.
Alleen op afspraak kunnen bestellingen worden afgehaald!
Bel: 06 1010 2581