Grootmoeders stoofpeertjes

Benodigdheden voor 2 personen:

- 500 gram stoofpeertjes1465-800.jpg

- een stukje citroenschil

- stukje pijpkaneel

- 2 eetlepels suiker

- 1 theelepel maïzena

 

Bereiding:
Schil de peertjes.
Kook ze in hun geheel of in vieren zonder klokhuizen met ongeveer 0,5 dl water, de suiker, de pijpkaneel en de citroenschil in ongeveer 1 uur gaar.
Door langer te koken worden de peertjes roder van kleur.
Roer de maïzena met een beetje water tot een klontloos papje en bindt het kookvocht hiermee.

Tip: Vervang een deel van het water eens door rode wijn of  bessensap voor een extra rode kleur aan uw stoofpeertjes.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2016 - 2018 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel