Benodigdheden voor 2 personen:
- 500 gram stoofpeertjes
- een stukje citroenschil
- stukje pijpkaneel
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel maïzena
Bereiding:
Schil de peertjes.
Kook ze in hun geheel of in vieren zonder klokhuizen met ongeveer 0,5 dl water, de suiker, de pijpkaneel en de citroenschil in ongeveer 1 uur gaar.
Door langer te koken worden de peertjes roder van kleur.
Roer de maïzena met een beetje water tot een klontloos papje en bindt het kookvocht hiermee.
Tip: Vervang een deel van het water eens door rode wijn of bessensap voor een extra rode kleur aan uw stoofpeertjes.
Bestellen
Onze producten worden dagelijks verzonden en door postNL bij je thuis gebracht. De bezorgtijd wordt altijd met een track & trace via mail aan je doorgegeven.
Alleen op afspraak kunnen bestellingen worden afgehaald!
Bel: 06 1010 2581