Veluwse Streekproducten, Ambachtelijk, Bourgondisch en Natuurlijk

Veluwse Streekproducten is producent en leverancier van streekproducten. Al onze producten zijn uniek en puur uit de natuur. Ze zijn met zorg bereid om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen. Ons bekendste product is het Veluws Stoofpotje. Dit is te danken aan de uitstekende smaak van het product, dat met veel zorg en liefde voor het ambacht wordt bereid. Het vlees is van Veluws wild uit de regio Apeldoorn. Door gebruik van heerlijk mals poulet en smaakvolle ingrediënten, is het Veluws Stoofpotje een Veluwse lekkernij voor jong en oud. Daarnaast leveren wij ook een bijzondere wildpaté en een heerlijke ambachtelijke Veluwse jam. Gemaakt van bessen uit de Veluwse bossen en moestuin. Gemaakt in open ketels, bereid met uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.
Onze producten zijn te bestellen via de webwinkel of verkrijgen op evenementen. Ook zijn onze producten verkrijgbaar bij diversen speciaalzaken, restaurants en recreatieparken.
Als u vragen of suggesties heeft laat het ons weten.

Bestellen

Onze producten worden dagelijks verzonden en door postNL bij je thuis gebracht. De bezorgtijd wordt altijd met een track & trace via mail aan je doorgegeven.

Alleen op afspraak kunnen bestellingen worden afgehaald! 
Bel: 06 1010 2581

© 2016 - 2024 Veluwse Streekproducten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.